mijn-bad-kerstwensactie-goede-doel-kerstboom-kerstmutsen-gezin

Spiegelactie

Slide

STEM OP JOUW FAVORIETE GOEDE DOEL

Kerstmis… the most wonderful time of the year! Dit jaar liep wat anders dan we allemaal gehoopt hadden. Juist de goede doelen kunnen nu een ‘steuntje in de rug’ gebruiken.. Breng dus snel je stem uit op het goede doel van jouw voorkeur. De 3 goede doelen die de meeste stemmen krijgen ontvangen een donatie.

Dit is de uitslag van de Kerstactie:

STEMMEN KAN T/M 4 JANUARI!

Stuur deze actie snel door naar al je vrienden en familie, want je kunt je stem uitbrengen tot en met 4 januari 2021. De goede doelen die de donatie ontvangen, zullen in de tweede week van 2021 bekend gemaakt worden via de social media kanalen van Mijn BAD.

 

Klik hier voor de voorwaarden. Je kunt slechts 1x stemmen op het goede doel van jouw keuze. Wel kun je anderen ook laten stemmen op de goede doelen. De 3 goede doelen met het meest aantal stemmen worden in de tweede week van 2021 bekend gemaakt. De feestelijke overhandiging van de donaties zal in de week van 11 januari plaatsvinden. Verdere details volgen later in verband met Corona. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.